OM FÖRETAGET

Yesbridge AB är ett utbildningsföretag specialiserat på förhandlingsteknik. Med kurser och rådgivning hjälper vi våra uppdragsgivare att förhandla bättre och skapa goda relationer. 

Genom att hela tiden vara nyfikna och aldrig nöja oss så vill vi vara Sveriges främsta aktör inom förhandlingsutbildning. Så fort nya foskningsrön blir vetenskap tillämpar vi dessa. Allt för att våra uppdragsgivare och partners ska få de absolut bästa förutsättningarna och alltid ligga i framkant. Med fokus på de praktiska färdigheterna, genom träning och övning, så kan kunskaperna användas omgående. Vi vill precis som våra kunder se snabba, goda och bestående resultat. Bland våra uppdragsgivare finns flera av Sveriges största företag och organisationer.

Våra metoder och verktyg har en akademisk grund och bygger på bl.a. ekonomisk psykologi, socialpsykologi och retorik. Vi har förenklat dessa vetenskapliga tekniker och skapat en praktisk, enkel och effektiv pedagogik, som du och ditt företag kan använda omgående med dokumenterade resultat.

 

 

Förhandlingsteknik företaget

MEDARBETARE

Joakim Aare
Verksamhetsansvarig

Joakim är grundare och kursledare hos Yesbridge. Utbildad nationalekonom och specialiserad inom förhandlingsteknik och ekonomisk psykologi, med vidareutbildning från bland annat Folke Bernadotte Akademin. Utöver verksamheten inom Yesbridge har Joakim bland annat arbetat som medlare hos Polisen. Han har under flera år utbildat flera av Sveriges största företag och organisationer.

Med mångårig erfarenhet som tennistränare och coach för elitspelare och företagsledare tror Joakim att näringslivets förhandlare har mycket att lära från idrottspsykologin. Fascinationen för förhandlingsteknik grundas i en stor nyfikenhet för hur vi människor fungerar och tar våra beslut.

joakim.aare@yesbridge.se

 

 

Joakim Aare Porträtt

 

Felix Berglund
Webbstrateg

Felix arbetar med företagets interaktiva verksamheter. Han vet hur man syns och lägger upp sin förhandlings- och påverkansstrategi på nätet och i sociala medier. Den psykologi som styr våra köpbeslut på Internet och Google har mycket gemensamt med de metoder vi använder i förhandlingssammanhang.

Felix var tidigare en av Sveriges mest framgångsrika pokerspelare och har därmed stora insikter i hur vi människor kommunicerar med kroppsspråk och ickeverbala signaler vid förhandlingsbordet. Utöver Yesbridge driver han ett antal webbutiker.

felix.berglund@yesbridge.se

 

 

 Felix-Berglund-forhandlingsteknik

 

 

Yesbridge nätverk

Genom kunskapsutbyten och samarbeten har vi tillgång till expertis och samlad erfarenhet från några av Sveriges främsta och mest namnkunniga förhandlare. På så sätt kan vi alltid erbjuda dig och ditt företag de effektivaste och nyaste metoderna inom förhandlingsteknik.

 

Förhandlingsteknik Nätverk

Varför välja Yesbridge?

  • Spetskompetens inom förhandlingsteknik
  • Senaste vetenskapliga förhandlingsmetoderna
  • Utbildning via datorn eller ”live”
  • Vi arbetar med flera av Sveriges största företag
  • Vi ser till så att du blir en bättre förhandlare

KUNDER & PARTNERS

PehrMikael Forhandlingskurs

”Vi anlitar Yesbridge. De ger våra kursdeltagare bra verktyg för att förhandla på ett effektivt sätt.”

Pehr Mikael Sällström
Kompetensutvecklare
Sveriges Arkitekter
Ann Christin Nystrom Nordea

”Vi på Nordea använder Yesbridge e-learning för alla våra företagsrådgivare. Vi är mycket nöjda.”

Ann-Christin Nyström
Utbildningsansvarig
Nordea Bank AB
anna centerdal forhandlingsteknik

”Vi kan starkt rekommendera Yesbridge e-learning för alla som förhandlar! Hos Naturvetarna erbjuder vi utbildningen till våra förtroendevalda.”

Anna Centerdal
Teamchef medlemsservice
Naturvetarna